Nieuwe website voor Kindercoachpraktijk WIJS!

February 23, 2017

 

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Kindercoachpraktijk WIJS! online. Wat een feest! Mijn oude site bleek niet te voldoen aan al mijn wensen, daarnaast waren er al vaker problemen met updates of werd ik gehacked. Nu dus een nieuw design en de inhoud aangepast, Meer foto's en variatie (er komen er nog meer bij). Ik ontwikkel me door, de praktijk groeit verder en mijn website blijft dus ook in beweging. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, dus mocht je feedback willen geven dan sta ik daar voor open! www.kindercoachpraktijkwijs.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blog

Aanbevolen blogs

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archief
Please reload

Volg mij
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

Balearen 31

3825 ZK Amersfoort

hester@kindercoachpraktijkwijs.nl

Tel: 06 100 81 282

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2017  kindercoachpraktijkWIJS!

Op deze site en alle hieruit voortvloeiende correspondentie en/of (mondelinge) overeenkomsten is de privacyverklaring van toepassing. Voor deze verklaring klikt u hier