Hester

Hester Geerdinck (1979)

 

Ik ben Hester Geerdinck (1979), kindercoach, samenwonend en trotse moeder van twee zoons en drie stiefdochters.

 

Nadat ik 14 jaar met veel plezier werkzaam ben geweest als leerkracht in het basisonderwijs, was het voor mij tijd om van koers te veranderen. Mijn kracht ligt in het begeleiden van  kinderen op persoonlijk vlak. Ik wil ervoor zorgen dat kinderen stevig leren staan, zich bewust zijn van hun talenten en deze kunnen gebruiken. Als leerkracht zag ik kinderen stralen en groeien op het moment dat ze zich gezien voelden, aandacht kregen en als ze iets wat voorheen nog moeilijk was beheersten.

Ik ben ervan overtuigd dat als een kind lekker in zijn/haar vel zit, het zich veel beter en breder kan ontwikkelen. Ik heb zelf ervaren hoe veel lekkerder ik in mijn vel zit door te luisteren naar en het volgen van mijn hart. Dit geeft energie, enthousiasme en wilskracht, waardoor er positieve veranderingen plaatsvinden. Dit is wat ik de kinderen ook wil meegeven! 

Mijn praktijk

Mijn praktijk heeft de naam Wijs! gekregen, omdat ik het een krachtig woord vind, dat voor mij staat voor personen die inzicht krijgen in wie ze zijn en wat ze kunnen en willen. Die wijsheid ontstaat door het leven en levenservaringen vanzelf. Daarnaast spreekt de wijsheid van het hart mij erg aan. Die kant waarin je kwetsbaarheid omzet in kracht. Waar je je eigen-wijsheid kunt gebruiken in contact met de ander, en waarin jij doet waar jij goed in bent. Ik wens de ander een leven waarin hij of zij al jong zijn talent mag erkennen, mag laten stralen en op zijn eigen-wijsheid kan vertrouwen. Coaching kan je soms net dat duwtje in de rug geven, je op een andere manier leren kijken en denken.

Mijn missie is dan ook:

Verbinding maken tussen je eigen-wijsheid en dat wat je kan, doet en nog mag leren!

Ik heb opleidingen gevolgd tot kindercoach bij de Magie van Kindercoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd "Ik leer leren"-trainer en Gelukskoffer-coach.

Ik ben aangesloten bij stichting Adiona, de beroepsorganisatie voor de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga, en het Kindercoachgilde, het kwaliteitsregister voor kindercoaches.

Specialiteiten:

 

Kindercoach

Gecertificeerd "ik leer leren" trainer

"Gelukskoffer-coach"

Krachtstenenspel

Leerkracht Basisonderwijs

Kwaliteiten:

Nieuwsgierig

Leergierig

Enthousiast

Gedreven

Betrokken

Creatief

Gevoelig

Communicatief

Doorzetter

Balearen 31

3825 ZK Amersfoort

hester@kindercoachpraktijkwijs.nl

Tel: 06 100 81 282

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2017  kindercoachpraktijkWIJS!

Op deze site en alle hieruit voortvloeiende correspondentie en/of (mondelinge) overeenkomsten is de privacyverklaring van toepassing. Voor deze verklaring klikt u hier