Ervaringen

Coaching

 

Moeder van meisje van 9 jaar:

Hester wist een veilige omgeving te creëren waardoor mijn dochter zich durfde open te stellen.
Tijdens het traject werden de "knelpunten" duidelijk benoemd, maar tevens ook heel goed gekeken naar de talenten en gewerkt vanuit die talenten. Ze wist mijn dochter goed te motiveren en zelfvertrouwen te geven.

Moeder van meisje van 11 jaar:

Er werden handvatten aangereikt die mijn dochter direct kon toepassen. Het traject was zeer oplossingsgericht waarbij het kind, mijn dochter, centraal stond. Er was een continue terugkoppeling aan ons als ouders, waardoor wij op de hoogte bleven en het als een zeer zorgvuldig traject hebben ervaren.

 

Ouders  van een jongen van 9 jaar:

Wij hebben de coaching als heel prettig ervaren. Zowel onze zoon als wij als ouders hebben veel handvatten gekregen om door te gaan. Onze zoon voelde zich erg prettig bij Hester. Hij is zelfverzekerder en rustiger geworden en zijn reacties op bepaalde omstandigheden zijn veel beter geworden.

Ervaringen Ik leer leren

Jongen van 14 jaar:

Ik heb heel veel van de training geleerd en ik weet zeker dat ik betere cijfers ga halen. Ik vond het fijn dat ik deze training alleen kon doen. Er werd echt naar mij gekeken. Ik heb vooral veel gehad aan het ontdekken van mijn leerstijl, de concentratie-oefeningen en het leren met een mindmap.

Jongen van 15 jaar

Erg leuk en leerzaam, er zijn veel keuzes om te leren. Het onderdeel mindmappen sprak mij het meest aan. Ik vond het knap dat je zo'n grote tekst zo goed samen kan vatten op een overzichtelijke manier. De komende tijd ga ik veel dingen uitproberen om te onderzoeken wat het beste bij mij past. Ik geef de training een 8,5. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen.

Krachtstenenspel

Wat een spel wel niet met je kan doen! Inmiddels 4 maanden verder na het spelen van het spel. Ik wilde je nog even laten weten welke stappen ik intussen heb gezet. Het geeft me zoveel zelfvertrouwen. Ik weet zeker dat jij me een zetje hebt gegeven met je vragen, tips en adviezen. Nogmaals dank!!